Меню
Количка

Безплатна Доставка за всяка поръчка до офис! Подарък кошче при поръчка над 300 лв.

Информация за доставка

Екипът на  Baniabg.com осъществява доставките на поръчаните от Вас продукти съвместно с куриерска фирма “Еконт Експрес” ЕООД за цялата страна!

  • Приемат се пратки за изпращане както до офис на Еконт Експрес  така и пратки до адрес.
  • *Забележка: Пратки адресирани до села с личен ваш адрес на доставка се таксуват според тарифите на Еконт Експрес


*Забележка: Точната цена на доставка  ще бъде калкулирана при попълване на всички данни за доставка, преди да завършите поръчката си! Цената се калкулира според тарифите на куриерска фирма Еконт Експрес.

  • След като получим потвърдена поръчка от вас, тя бива обработена от наш служител, в рамките на 24 часа от получаване на Вашите данни за доставка (Две имена, телефон за връзка и град-офис на еконт)!
  • Заплащането става в офис на Еконт Експрес, или на уторизиран представител на фирмата куриер (за пратки до адрес).
  • При получаване на поръчката Ви служител на Еконт Експрес  издава на място документ ППП ( Пощенски Паричен Превод), който е необходимо да изискате, в случай, че такъв не Ви се издаде на място при получаване на пратката!
  • Относно проблеми свързани с доставка на поръчаният от вас продукт, може да се свържете с наш сътрудник по телефона: 0882 666 951 в работно време.
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност.