Последно добавени в нашия блог

Обзавеждане за баня - видове стилове

Дизайнерите на мебели за баня са направили всичко възможно, за да можете с наличното ви обзавеждане за баня да подредите във всеки стил. Даже и за бани с най-неочаквани дизайнерски решения може да намерите необходимите мебели. Например, за спортния, но модерен стил брутализъм – футуристични форми, гладки повърхности е подходящо обзавеждане за баня без каквито и да било орнаменти. Рафтовете при този вид стил изглеждат като случайно сложени дъски.

Ако не сте почитател на такова екзотично обзавеждане, то много по-лесно можете да си намерите мебели в други по-популярни стилове. Стилът кънтри олицетворява атмосферата на извънградска къща: кошовете за пране са под формата на плетени кошници, а дървесината е в светлите тонове.

Много е актуален и ретро-стилът. Такива мебели предлагат фирмите, които се занимават с производството на луксозни и дизайнерски мебели. При този вид стил се залага на мебели с орнаменти и естествени материали.

Не по-малко популярни са стилната и разкошна класика и лаконичния хай-тек.

За да направите банята си стилна, уютна, функционална и неповторима не е сложно. Първото нещо, което трябва да определите е стила, след това е необходимо да помислите за разположението на мебелите и накрая да поставите подходящите аксесоари. Когато влезете в готовата баня и видите невероятната обстановка, която сте сътворили ще забравите за всички усилия и нерви.

В Баня БГ ще намерите всичко необходимо, за да обзаведете баня си и да я превърнете в мечтаната.

Posted in: Default category

Leave a comment