Последно добавени в нашия блог

Интериор за баня - модерни, лесни и бързи решения

Банята е мястото, където сутрин извършвате рутината, а вечер се отпускате с една ре една релаксираща вана.

За да се радвате на уютна и удобна модерна баня днес решихме да ив запознае с няколко простички интериорни решения:

Освежете цвета

Пребоядисайте помещението и създайте усещане за повече пространство и светлина с помощта светли пастелни тонове. Ако харесвате по-смелите варианти заложете на цветните акценти. Контрастните цветове са сред водещите тенденции при луксозния интериор за баня.

Съвет:

Цветът препоръчваме да отговаря на цялостния стил на дома ви. Ако вашата цветова гама е в сивите нюанси не е подходящо цветовете да бъдат в прекалено ярки или другата крайно с- прекалено тъмните нюанси. Комбинацията между светлите и тъмните тонове е идеалното решение.

Изберете нови аксесоари

Аксесоарите ще придадат повече комфорт и стил в банята. Заменете тоалетните принадлежности, като огледалото, поставката за сапун и четката за зъби. Ако желаете дори може да поставите тоалетна масичка, картина, нов шкаф или скрин. Добавянето на няколко нови аксесоари е икономично и идеално решение за освежаване на интериора в банята.

Съвет:

Заложете на модели, които отговарят на обзавеждането в банята. Дори и козметиката, която поставяне в нея може да създаде елегантен и стилен вид на помещението. Добавянето на устойчиви и природни материали в мокрото помещение  е идеаланото решение. Може да поставите камъчета, бамбук, цветя и воаля. Имате нов и освежен вид!

Сменете завесата в банята

Поставете нова завеса с модерни геометрични форми или изчистен дизайн. Всичко зависи от вашите предпочитания. Бихте могли да вземете и по-дръзко решение да замените завесата със стъклен параван. По този начин тя ще изглежда по-модерна и луксозна.

Заменете изцяло визията й

Ако до сега всичко в мокрото помещение е било разхвърляно и неподредено, сега  е момента това да се промени. Вземете няколко органайзера и грижливо подредете всички аксесоари в тях. Поставете мръсното пране в кошове и добавете още аксеоари, които ще ви помогнат при привеждането на мокрото помещение в спретнат вид.

Съвет:

Приберете всичко излишно и се старайте банята винаги да бъде подсушена и почистена. Тези макар и незначителни за вас придават на банята чист и приветлия вид.

С помощта на тези съвети ще можете лесно и бързо да преобразувате вида на помещението. Няколко лесни и бързи стъпки вие и вече разполагате с луксозен интериор за баня.

Posted in: Default category

Leave a comment