Последно добавени в нашия блог

Идеи за обзавеждане на малка баня с тоалетна

Търсите идеи за малка баня с тоалетна така, че тя да изглежда по-голяма и подредена? Попаднахте на правилното място! Без значение дали желаете банята да продобие по-класически или модерен вид, тук ще откриете няколко професионални съвети как да го постигнете. Ще ви предложим и най-правилните продукти за баня и дома за целта, които да превърнат помещението перфектно. Научете в следващите редове най-ценните съвети, които може да ви дадем:

СКРИЙТЕ КАЗАНЧЕТО В СТЕНАТА

С тази стратегия ще спечелите безценно пространство. Ако заложите на  вградено казанче освен по-голямото пространство ще имате и едно по-изчистено като стил помещение.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ОВАЛНА ВАНА, ЗА ДА СЪЗДАДЕТЕ ИЛЮЗИЯТА ЗА ПО-ПРОСТОРНА БАНЯ

Не си мислете, че не можете да сложите вана в своята малка баня, точно обратното. Овалната и форма и липсата на всякакви ъгли създава илюзията за повече пространство. Ако скриете тръбите с помощта на тънко шкафче за, ще имате и друго предимство. С помощта на този продукт за баня ще имате място за поставяне на растения, соли за вана и други неща, които да са ви под ръка.

ЗАЛОЖЕТЕ НА ВИСЯЩИ ШКАФЧЕТА ЗА БАНЯ

Поставете висящи шкафчета за баня, още известни като конзолни и ще можете да аранжирате пространството според предпочитанията си, защото се предлагат с различни размери, височина и широчина. Те са фаворитът сред различните типове мебели за баня, заради по-семплия си вид. Предлагат се и в различни цветове и материали, а под тях имате възможността да поставите други продукти за банята, като например ваза с цвятя или коша за дрехи.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ОГЛЕДАЛА ЗА БАНЯ, ЗА ДА Я УГОЛЕМИТЕ ВИЗУАЛНО

Те напълно ще променят вида на мокрото ви помещение. Огледалото за баня отразява светлината и създава усещането за повече пространство. Тази хитринка се използва постоянно и от най-известните интериорни дизайнери. Независимо дали ще окачите огромно огледало на стената, или ще поставите шкафчета с огледало, едно е сигурно – отражението моментално ще озари помещението.

ПОДБИРАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ ЗА БАНЯ И ДОМА РАЗУМНО

Обемните и големи мебели ще смалят банята, затова заложете на по-малките и не прекалявайте с тях. Колкото повече свободно пространство имате, толкова по-просторно ще бъде мокрото помещение. Бихте могли да да поставите умивалници с плот, които не се допират до земята. По този начин ще може да използвате пространството под тях, за да сложите коша за дрехи.

Надяваме се, че успяхме да ви убедим, че с правилните продукти за баня малкото мокро помещение може да бъде красиво и стилно. Дори и да не разполагате с баня, като от кралски дворец или имение ще имате достатъчно пространство, за да превърнете малката баня в удобно и функционално място.

Просторната баня в малко помещение вече е сбъдната мечта. Изпълнете я още сега лесно и безпроблемно с помощта на Pazarbg!

Posted in: Default category

Leave a comment