Последно добавени в нашия блог

Как да спестим от обзавеждане на баня?

Този въпрос все повече вълнува потребителите, тъй като банята вече не е просто мокро помещение, където човек се приготвя за деня, а стая, която има особена важност в жилището. Ако навремето просто са били нужни плочки и мивка, то сега нещата са по друг начин. Вече има шкаф за под мивката, който да скрие грозните връзки, тръбите, а и да се усвои пространството. За над мивката можете да разгледате най-различни предложения за LED осветление и огледало, така че спокойно да се приготвите за работния ден.

И тук вече идва въпросът как можем да спестим от обзавеждането, тъй като живеем във време на възможности и можем да си позволим други неща.

Информирайте се за цените предварително

На първо място, още преди да е започнала същинската работа по банята, то се информирайте за нещата, които предлагат в големите магазините, както и различните производители на санатария. Така ще можете да купите нещо с около 30%  по-евтино от пазарната му цена. Също така, хубаво е да се подсигурите, защото точно когато нещо ви трябва, то просто го няма.

Изберете българските производителите

Хубаво е да заложите на родното производство, тъй като самите цени са далеч по-ниски. Също така при повреда или нужда от смяна, ще ви бъде по-лесно да намерите това, което търсите, отколкото при чуждестранна фирма.

Днес има много производители на обзавеждане за бани, като при по-големи количества могат да ви направят отстъпка и така да се сдобиете с цялото си обзавеждане на сносна цена.

Ако сте избрали десен на плочките, можете да помолите да ви направят и предложение за мебели. Повечето производители предпочитат белия цвят, но при запитване биха ви препоръчали и други цветове.

Направете списък с необходимите неща

Направете си списък с нещата, които искате да вземете. Ако си харесате нещо, също си го отбележете, както и мястото, където сте го видели. При наличието на промоции, добре е да си запишете срока на изтичане, като по този начин можете да планирате по-добре покупка.

Направете си отделен списък за нещата, които искате да имате, но не им е дошло времето. Така, когато имате възможност за тях, ще можете да си ги вземете и да довършите финалните щрихи по банята ви.

Спазвайки тези съвети, ще направите по-добър план за обзавеждането на банята ви, а също така и ще успеете да планирате разходите си, като по този начин могат да ви останат допълнителни средства за довършителните акценти, с които да постигнете мечтаната визия за банята си.

Posted in: Default category

Leave a comment