Последно добавени в нашия блог

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА БАНЯ С МАЛЪК БЮДЖЕТ

Омръзнало ви е да виждате банята си една и съща години наред? Мислите, че вече е време за ново обзавеждане или искате да я освежите, но не разполагате с достатъчно финанси? Не  се отчайвайте, защото ние имаме решение за вас!

Съществуват безброй причини, заради които искате да освежите банята си. От създаването на уют до пълното преобразуване на цялостния интериор на дома ви. Днес ще ви разкрием как можете да преобразите банята без да е необходимо да влагате много средства.

Прибавете малко блясък

С малко инвестиция ще можете да прибавите допълнителен чар и лукс във вашето обзавеждане на баня. Как да го направите? Просто си вземете ново огледало с вградено осветление или по-артистична рамка. Купете си други мебели за баня и аксесоари, като например рафт на който ще можете да поставите някакво цвете или списания. Ако разполагате с по-голяма баня може да поставите лири или допълнителни шкафчета.

Реставрирайте старите си мебели

Ако не разполагате с достатъчно средства можете вместо да взимате нови мебели за баня да реставрирате старите. Как да го направите? Първо, демонтирайте шкафчетата и изшкуркайте старата боя, запълнете повредени места с кит и боядисайте мебелите в нов цвят.

Поставете още рафтове

Всяко свободно място в банята, може да бъде запълнено с ново обзавеждане. Поставете  рафтове или други интересни мебели над тоалетната чиния или под мивката. Всичко зависи от свободното място и вашето въображение. Няма да изразходвате много от бюджете си, защото рафтовете за баня не са много скъпи и ще ги намерите в специализираните магазини.

Вижте банята от друга светлина

Не е необходимо да влагате голяма сума пари в добавянето на допълнително осветление. Бихте могли да замените старите лампи с нови, енергоспестяващи и в различна светлина. Ще се  изумите как такава малка промяна, като добавянето на осветление на баня, ще преобрази вида й.

Малките детайли ще преобразят напълно обзавеждането

Сменете седалката на тоалетната чиния, добавете нова четка за тоалетната и няколко поставки за тоалетни принадлежности и ще имате нова и освежете баня. Сами ще се убедите, че дребните детайли, като постелката пред банята ще придаде по-различен и свеж вид на обстановката.

Вземете нов подвижен душ

Душът е един от най-необходимите предмети и ако вашия е захабен, най-хубавото, което може да направите е да го замените с подвижен, по-известен като душ с мека връзка. Той е супер практичен и удобен, защото с него ще може да достигнете до трудно достъпните места и да почистете бързо и лесно. Душовете с мека се монтират достатъчно лесно и не са много скъпи.

Posted in: Default category

Leave a comment