Последно добавени в нашия блог

Последно добавени

 • Обзавеждане за баня - заложете на високо качество
  Обзавеждане за баня - заложете на високо качество

  Днес повечето семейства търсят максималното качество при обзавеждане на баня, така че последната да им предоставя пълен комфорт и практичност при поддръжка на хигиената и разбира се, по време на релаксиращите процедури, които извършвате

  Прочети още
 • Обзавеждане за баня - видове стилове
  Обзавеждане за баня - видове стилове

  Дизайнерите на мебели за баня са направили всичко възможно, за да можете с наличното ви обзавеждане за баня да подредите във всеки стил. Даже и за бани с най-неочаквани дизайнерски решения може да намерите необходимите мебели.

  Прочети още
 • Мебели за баня – новост и функционалност в едно
  Мебели за баня – новост и функционалност в едно

  Всяка баня независимо от своя размер, трябва да се поддържа подредена и спретната. Когато говорим за организираност най-добрия помощник са мебелите за баня.

  Прочети още
 • Интериор за баня - модерни, лесни и бързи решения
  Интериор за баня - модерни, лесни и бързи решения

  Банята е мястото, където сутрин извършвате рутината, а вечер се отпускате с една ре една релаксираща вана. За да се радвате на уютна и удобна модерна баня днес решихме да ив запознае с няколко простички интериорни решения:

  Прочети още
 • Идеи за обзавеждане на малка баня с тоалетна
  Идеи за обзавеждане на малка баня с тоалетна

  Търсите идеи за малка баня с тоалетна така, че тя да изглежда по-голяма и подредена? Попаднахте на правилното място! Без значение дали желаете банята да продобие по-класически или модерен вид, тук ще откриете няколко професионални съвети как да го постигнете. Ще ви предложим и най-правилните продукти за баня и дома за целта, които да превърнат помещението перфектно. Научете в следващите редове най-ценните съвети, които може да ви дадем:

  Прочети още
 • Как да спестим от обзавеждане на баня?
  Как да спестим от обзавеждане на баня?

  Този въпрос все повече вълнува потребителите, тъй като банята вече не е просто мокро помещение, където човек се приготвя за деня, а стая, която има особена важност в жилището. Ако навремето просто са били нужни плочки и мивка, то сега нещата са по друг начин. Вече има шкаф за под мивката, който да скрие грозните връзки, тръбите, а и да се усвои пространството. За над мивката можете да разгледате най-различни предложения за LED осветление и огледало, така че спокойно да се приготвите за...

  Прочети още
 • ОБЗАВЕЖДАНЕ НА БАНЯ С МАЛЪК БЮДЖЕТ
  ОБЗАВЕЖДАНЕ НА БАНЯ С МАЛЪК БЮДЖЕТ

  Омръзнало ви е да виждате банята си една и съща години наред? Мислите, че вече е време за ново обзавеждане или искате да я освежите, но не разполагате с достатъчно финанси? Не  се отчайвайте, защото ние имаме решение за вас!

  Прочети още
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)